
>
Цыганова, Т.Жировые продукты нового поколения для хлебопечения [Текст] / Т. Цыганова, В. Тарасова //
Цыганова, Т.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 6. - С. 6-7. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: купажированные масла -- купажовані олії -- растительные масла -- рослинні олії -- масложировая продукция -- олійножирова продукція --
Анотація:
Современные достижения фундаментальных и прикладных наук, появление различных пищевых ингредиентов, повышающих пищевую ценность продуктов, позволили усовершенствовать традиционные технологии и создать новые жировые продукты, отвечающие требованиям нутрициологии.
Сучасні досягнення фундаментальних і прикладних наук, поява різних харчових інгредієнтів, що підвищують харчову цінність продуктів, дозволили удосконалити традиційні технології і створити нові жирові продукти, що відповідають вимогам нутриціології.
Додаткові точки доступу:
Тарасова, В.
(Шифр в БД Х279026/2016/6)
Ключові слова: купажированные масла -- купажовані олії -- растительные масла -- рослинні олії -- масложировая продукция -- олійножирова продукція --
Анотація:
Современные достижения фундаментальных и прикладных наук, появление различных пищевых ингредиентов, повышающих пищевую ценность продуктов, позволили усовершенствовать традиционные технологии и создать новые жировые продукты, отвечающие требованиям нутрициологии.
Сучасні досягнення фундаментальних і прикладних наук, поява різних харчових інгредієнтів, що підвищують харчову цінність продуктів, дозволили удосконалити традиційні технології і створити нові жирові продукти, що відповідають вимогам нутриціології.
Додаткові точки доступу:
Тарасова, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|