
>
Какое же замороженное тесто после спиртового брожения? //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 10. - С. 34.
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: замороженное тесто -- спиртовое брожение -- замораживание -- дрожжи -- качество хлеба -- заморожене тісто -- спиртове бродіння -- заморожування -- дріжджі -- якість хліба --
(Шифр в БД Х194632/2012/10)
Ключові слова: замороженное тесто -- спиртовое брожение -- замораживание -- дрожжи -- качество хлеба -- заморожене тісто -- спиртове бродіння -- заморожування -- дріжджі -- якість хліба --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|