
>
Капліна, Т. В.Вплив вихрового шару феромагнітних частинок обертового електромагнітного поля на морфологічну структуру крохмалю борошна та його оцукрувальну здатність / Т. В. Капліна, О. Ф. Манжос //
Капліна, Т. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 9. - С. 37-39. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Манжос, О.Ф.
(Шифр в БД Х367526/2009/9)
Додаткові точки доступу:
Манжос, О.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|