
>
Радыгина, А. Ф.Применение трансглютаминазы «REVADA TG» в мясо- и рыбопереработке / А. Ф. Радыгина, М. З. Петрова, Torras S. Arribas //
Радыгина, А. Ф.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 9.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Петрова, М.З.
Arribas, Torras S.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Петрова, М.З.
Arribas, Torras S.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|