Добавление кукурузной и ячменной муки усиливает черствение хлеба / И. Шматченко //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 9. - С. 10.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: кукурузная мука -- ячменная мука -- черствение хлеба -- мука -- влажность -- улучшители -- хранение хлеба -- кукурудзяна мука -- ячмінна мука -- черствіння хліба -- борошно -- вологість -- поліпшувачі -- зберігання хліба --
Анотація:
Одним из путей сохранения свежести хлеба является его замораживание. Замораживание изделий рассматривается как процесс, позволяющий сохранить свежесть продукции, которая не может быть современно реализована из-за особенности графика отправки.
Одним із шляхів збереження свіжості хліба є його заморожування. Заморожування виробів розглядається як процес, що дозволяє зберегти свіжість продукції, яка не може бути сучасно реалізована через особливості графіка відправки.