
>
664.641.1
Гук, П.Головним споживачем нішового борошна залишається населення [Текст] / П. Гук //
Гук, П.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 9. - С. 14-15.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
Ключові слова: нішеве борошно -- нишевая мука -- производство -- виробництво -- продаж -- зернові культури -- зерновые культуры --
Анотація:
Про особливості виготовлення та використання нетрадиційного борошна розповів директор ТМ "Зелений Млин" Андрій Пронь.
Об особенностях изготовления и использования нетрадиционной муки рассказал директор ТМ "Зеленая Мельница" Андрей Пронь.
(Шифр в БД Х279026/2017/9)
УДК | |
664.641.1 |
Ключові слова: нішеве борошно -- нишевая мука -- производство -- виробництво -- продаж -- зернові культури -- зерновые культуры --
Анотація:
Про особливості виготовлення та використання нетрадиційного борошна розповів директор ТМ "Зелений Млин" Андрій Пронь.
Об особенностях изготовления и использования нетрадиционной муки рассказал директор ТМ "Зеленая Мельница" Андрей Пронь.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|