
>
Аксёнов, В. В.Внедрение инновационных технологий в переработку зернового сырья / В. В. Аксёнов //
Аксёнов, В. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2012. - N 3. - С. 41-43. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/3)
Ключові слова: зерновое сырье -- переработка -- пищевая и техническая продукция -- производительность -- энергопотребление -- зернова сировина -- переробка -- харчова і технічна продукція -- продуктивність -- енергоспоживання --
Анотація:
В статье представлены последние инновационные достижения по переработке зернового сырья. Предлагается многоуровневая переработка местных зерновых крахмалоносов на кормовые углеводообогащенные патоки, пищевую и техническую продукцию с использованием кавитационно-вихревых технологий, которая позволяет повысить производительность технических средств, интенсифицировать процессы биоконверсии крахмалосодержащего сырья, уменьшить энергопортебление.
У статті представлені останні інноваційні досягнення по переробці зернової сировини. Пропонується багаторівнева переробка місцевих зернових крохмаленосів на кормові вуглеводозбагачені патоки, харчову та технічну продукцію з використанням кавітаційно-вихрової технології, яка дозволяє підвищити продуктивність технічних засобів, інтенсифікувати процеси біоконверсії крохмалезбагаченої сировини, зменшити енергопосточання.
(Шифр в БД Х367526/2012/3)
Ключові слова: зерновое сырье -- переработка -- пищевая и техническая продукция -- производительность -- энергопотребление -- зернова сировина -- переробка -- харчова і технічна продукція -- продуктивність -- енергоспоживання --
Анотація:
В статье представлены последние инновационные достижения по переработке зернового сырья. Предлагается многоуровневая переработка местных зерновых крахмалоносов на кормовые углеводообогащенные патоки, пищевую и техническую продукцию с использованием кавитационно-вихревых технологий, которая позволяет повысить производительность технических средств, интенсифицировать процессы биоконверсии крахмалосодержащего сырья, уменьшить энергопортебление.
У статті представлені останні інноваційні досягнення по переробці зернової сировини. Пропонується багаторівнева переробка місцевих зернових крохмаленосів на кормові вуглеводозбагачені патоки, харчову та технічну продукцію з використанням кавітаційно-вихрової технології, яка дозволяє підвищити продуктивність технічних засобів, інтенсифікувати процеси біоконверсії крохмалезбагаченої сировини, зменшити енергопосточання.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|