
>
Відносна вологість повітря у розмелюваному відділенні млинзаводу істотно впливає на якість борошна : оптимально, якщо вона перебуває у межах 65-75% / О. Шаповаленко, В. Ільчук, А. Шаран //
Зерно і хліб. - Киiв : КП "Ред.-вид. центр "ЗіХ", 2010. - N 1. - Бібліогр. наприкінці ст.
(Шифр в БД З092708/2010/1)
Додаткові точки доступу:
Шаповаленко, О.
Ільчук, В.
Шаран, А.
Харченко, Є.
(Шифр в БД З092708/2010/1)
Додаткові точки доступу:
Шаповаленко, О.
Ільчук, В.
Шаран, А.
Харченко, Є.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|