
>
Шипулин, В. И.Использование пищевых добавок при производстве вареных колбас из PSE -свинины / В. И. Шипулин, Н. Д. Лупандина //
Шипулин, В. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 3.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: вторичные ресурсы -- новые виды сырья --
Додаткові точки доступу:
Лупандина, Н.Д.
(Шифр в БД Х775324/2008/3)
Ключові слова: вторичные ресурсы -- новые виды сырья --
Додаткові точки доступу:
Лупандина, Н.Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|