636.4.082
Якісні показники м’яса та сала молодняку свиней / В. І. Халак //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N 6. - С. 32-35. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2010/6)
УДК
636.4.082

Ключові слова: забійні якості свиней -- м’ясні якості свиней -- туши молодняку -- морфологічний склад -- підшкірне сало -- фізико-хімічні показники --
Анотація:
Наведено результати досліджень забійних показників молодняку свиней великої білої породи української та зарубіжної селекцій, а також фізико-хімічні показники найдовшого м’яса спини та підшкірного сала.
Приведены результаты исследований убойных показателей молодняка свиней крупной белой породы украинской и зарубежной селекции, а также физико-химические показатели самой длинной мышцы спины и подкожного сала.