65.321.4
Совершенствование структуры производства мяса и мясопродуктов в Казахстане / О. Н. Кузнецова, Я. М. Узаков, А. А. Бельгибаев //
Экономика с.-х. и перерабатывающих предприятий : теорет. и науч.-практ. журн. - . - N 7. - С. 52-54. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2494.
(Шифр в БД Э850104/2013/7)

Ключові слова: структура -- структура -- сбалансированность -- збалансованість -- соответствие -- відповідність -- пропорции -- пропорції -- дифференциация -- диференціація --
Анотація:
В статье исследуются вопросы совершенствования структуры мясного производства, с тем чтобы обеспечить население всех регионов Казахстана продукцией высокого качества по медицинским нормам и решить проблему импортозамещения. Рассматриваются проблемы насыщения рынка отечественными мясными товарами, а также в целом повышения эффективности деятельности сельскохозяйственных формирований.
У статті досліджуються питання вдосконалення структури м'ясного виробництва, з тим щоб забезпечити населення всіх регіонів Казахстану продукцією високої якості за медичними нормами і вирішити проблему імпортозаміщення. Розглядаються проблеми насичення ринку вітчизняними м'ясними товарами, а також у цілому підвищення ефективності діяльності сільськогосподарських формувань.
Додаткові точки доступу: