Высокобелковые добавки в тесте взамен пшеничной муки / Р. Федоров, В. Пономаренко //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 9-12. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: функциональные добавки -- нетрадиционные виды сырья -- обогащенный хлеб -- качество хлеба -- функціональні добавки -- нетрадиційні види сировини -- збагачений хліб -- якість хліба --
Анотація:
Качество хлеба может быть улучшено разными способами, применением функциональных добавок и нетрадиционных видов сырья.
Якість хліба може бути покращено різними способами, застосуванням функціональних добавок і нетрадиційних видів сировини.
Додаткові точки доступу: