
>
Соломина, Л. С.Получение пищевого декстрина экструзионным методом / Л. С. Соломина, В. И. Тарановская, Д. А. Соломин //
Соломина, Л. С.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 3. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Тарановская, В. И.
Соломин, Д. А.
(Шифр в БД Х775324/2011/3)
Додаткові точки доступу:
Тарановская, В. И.
Соломин, Д. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|