
>
Шматько, Н.Применение структурного анализа для формализации технологического процесса производства функциональных хлебобулочных изделий / Н. Шматько //
Шматько, Н.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 9. - С. 41.
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: технологический процесс -- выпечка -- хлебобулочные изделия -- функциональные продукты -- структурный анализ -- технологічний процес -- випічка -- хлібобулочні вироби -- функціональні продукти -- структурний аналіз --
Анотація:
Проведение структурного анализа субстрата хлебопекарного производства в случае внесения физиологически функциональных пищевых ингредиентов, позволяет эффективно моделировать и регулировать технологический процесс производства хлебобулочных изделий
Проведення структурного аналізу субстрату хлібопекарського виробництва, у разі внесення фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів, дозволяє ефективно моделювати та регулювати технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів
(Шифр в БД Х194632/2012/9)
Ключові слова: технологический процесс -- выпечка -- хлебобулочные изделия -- функциональные продукты -- структурный анализ -- технологічний процес -- випічка -- хлібобулочні вироби -- функціональні продукти -- структурний аналіз --
Анотація:
Проведение структурного анализа субстрата хлебопекарного производства в случае внесения физиологически функциональных пищевых ингредиентов, позволяет эффективно моделировать и регулировать технологический процесс производства хлебобулочных изделий
Проведення структурного аналізу субстрату хлібопекарського виробництва, у разі внесення фізіологічно функціональних харчових інгредієнтів, дозволяє ефективно моделювати та регулювати технологічний процес виробництва хлібобулочних виробів
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|