
>
Крисанов, Д.Оцінювання людського капіталу та мотивація персоналу підприємств харчової промисловості / Д. Крисанов, Л. Володимир //
Крисанов, Д.
Економіст : наук. та громад.-політ. журн. - 2011. - N 3. - С. 17-22. - Бібліогр. наприкінці ст. - ISSN 1810-3944.
(Шифр в БД Е787449/2011/3)
Рубрики:
Україна -- Хмельницька область
Украина -- Хмельницкая область
Ключові слова: людський капітал -- рух персоналу -- хлібопекарна галузь -- підприємства -- грошові потоки -- человеческий капитал -- движение персонала -- хлебопекарная отрасль -- предприятия -- денежные потоки --
Анотація:
Систематизовано наукові підходи вітчизняних і зарубіжних дослідників до виміру людського капіталу, проаналізовано його структуру та методи оцінювання для макро-, мезо- і мікрорівня. Запропоновано авторський підхід стосовно включення додаткової складової людського капіталу - креативності персоналу. Розкрито методику підрахунку різних складових на основі бальної оцінки та проведено оцінювання інтегрального показника людського капіталу конкретних працівників. З використанням отриманих результатів запропоновано напрями та інструменти удосконалення системи мотивації персоналу, а також нарощування активів людського капіталу з урахуванням персоніфікованих можливостей конкретних працівників.
Систематизированы научные подходы отечественных и зарубежных исследователей по измерению человеческого капитала, проанализирована его структура и методы оценивания для макро-, мезо- и микроуровня. Предложен авторский подход относительно включения дополнительной составляющей человеческого капитала - креативности персонала. Раскрыта методика подсчета разных составляющих на основе бальной оценки и проведено оценивание интегрального показателя человеческого капитала конкретных работников. С использованием полученных результатов предложены направления и инструменты усовершенствования системы мотивации персонала, а также наращивание активов человеческого капитала с расчетовм персонифицированных возможностей конкретных работников.
Додаткові точки доступу:
Володимир, Л.
(Шифр в БД Е787449/2011/3)
Рубрики:
Україна -- Хмельницька область
Украина -- Хмельницкая область
Ключові слова: людський капітал -- рух персоналу -- хлібопекарна галузь -- підприємства -- грошові потоки -- человеческий капитал -- движение персонала -- хлебопекарная отрасль -- предприятия -- денежные потоки --
Анотація:
Систематизовано наукові підходи вітчизняних і зарубіжних дослідників до виміру людського капіталу, проаналізовано його структуру та методи оцінювання для макро-, мезо- і мікрорівня. Запропоновано авторський підхід стосовно включення додаткової складової людського капіталу - креативності персоналу. Розкрито методику підрахунку різних складових на основі бальної оцінки та проведено оцінювання інтегрального показника людського капіталу конкретних працівників. З використанням отриманих результатів запропоновано напрями та інструменти удосконалення системи мотивації персоналу, а також нарощування активів людського капіталу з урахуванням персоніфікованих можливостей конкретних працівників.
Систематизированы научные подходы отечественных и зарубежных исследователей по измерению человеческого капитала, проанализирована его структура и методы оценивания для макро-, мезо- и микроуровня. Предложен авторский подход относительно включения дополнительной составляющей человеческого капитала - креативности персонала. Раскрыта методика подсчета разных составляющих на основе бальной оценки и проведено оценивание интегрального показателя человеческого капитала конкретных работников. С использованием полученных результатов предложены направления и инструменты усовершенствования системы мотивации персонала, а также наращивание активов человеческого капитала с расчетовм персонифицированных возможностей конкретных работников.
Додаткові точки доступу:
Володимир, Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|