
>
664.849:582.681.71
Тыквенные кетчупы / Т. В. Парфенова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 11. - С. 52-54. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
Ключові слова: безопасность -- здоровое питание -- кетчуп -- облепиха -- товароведная оценка -- тыква -- тыквенные кетчупы -- безпека -- здорове харчування -- кетчуп -- обліпиха -- товарознавча оцінка -- гарбуз -- гарбузові кетчупи --
Анотація:
На основе тыквенного пюре и облепихи разработаны новые сладкие и острые кетчупы, которые могут успешно конкурировать с традиционными томатами. Они обладают высокими органолептическими показателями и повышенной биологической ценностью.
На основі гарбузового пюре і обліпихи розроблені нові солодкі й гострі кетчупи, які можуть успішно конкурувати з традиційними томатами. Вони володіють високими органолептичними показниками і підвищеною біологічною цінністю.
Додаткові точки доступу:
Парфенова, Т.В.
Коростылева, Л.А.
Текутьева, Л.А.
Мухортов, С. А.
Алексеев, Н. Н.
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
УДК | |
664.849:582.681.71 |
Ключові слова: безопасность -- здоровое питание -- кетчуп -- облепиха -- товароведная оценка -- тыква -- тыквенные кетчупы -- безпека -- здорове харчування -- кетчуп -- обліпиха -- товарознавча оцінка -- гарбуз -- гарбузові кетчупи --
Анотація:
На основе тыквенного пюре и облепихи разработаны новые сладкие и острые кетчупы, которые могут успешно конкурировать с традиционными томатами. Они обладают высокими органолептическими показателями и повышенной биологической ценностью.
На основі гарбузового пюре і обліпихи розроблені нові солодкі й гострі кетчупи, які можуть успішно конкурувати з традиційними томатами. Вони володіють високими органолептичними показниками і підвищеною біологічною цінністю.
Додаткові точки доступу:
Парфенова, Т.В.
Коростылева, Л.А.
Текутьева, Л.А.
Мухортов, С. А.
Алексеев, Н. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|