
>
Бородін, О.Від тихоокеанських островів до африканських країн рис лідирує серед основних харчових продуктів / О. Бородін //
Бородін, О.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2010. - N 3. - С. 64-65.
(Шифр в БД З092708/2010/3)
Ключові слова: не шліфований і коричневий рис -- довгозерний білий рис -- жасминовий -- басмати -- круглозерний рис -- десертний рис -- валенсія -- паелья -- чорний рис -- червоний рис -- дикий рис -- традицій різних культур --
(Шифр в БД З092708/2010/3)
Ключові слова: не шліфований і коричневий рис -- довгозерний білий рис -- жасминовий -- басмати -- круглозерний рис -- десертний рис -- валенсія -- паелья -- чорний рис -- червоний рис -- дикий рис -- традицій різних культур --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|