Якість хлібобулочних виробів із заморожених напівфабрикатів за технологією відкладеного випікання / І.В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк //
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - . - N 4. - С. 19-23. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З021376/2012/4)
Ключові слова: заморожені напівфабрикати -- шокове заморожування -- готові вироби -- замороженные полуфабрикаты -- шоковая заморозка -- готовые изделия --
Анотація:
Завдяки впровадженню технології виробництва заморожених напівфабрикатів ціна продукції, розрахованої на роздрібного та гуртового споживача стає нижчою за собівартість виробу, виготовленого силами пекарень. Тож відповідно збільшується і ефективність роботи міні-пекарень, крамниць та супермаркетів.
Благодаря внедрению технологии производства замороженных полуфабрикатов цена продукции, рассчитанной на розничного и оптового потребителя становится ниже себестоимости изделия, изготовленного силами пекарен. Поэтому соответственно увеличивается и эффективность работы мини-пекарен, магазинов и супермаркетов.
Додаткові точки доступу: