
>
637.146.1
Занданова, Т. Н.Симбиотическая закваска для производства курунги / Т. Н. Занданова, И. С. Хамагаева, Т. Е. Хурхесова //
Занданова, Т. Н.
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 7. - С. 48-49. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Ключові слова: закваска -- консорциум -- курунга -- кисломолочный продукт -- автоселекция -- лактобактерии -- дрожжи -- симбиоз --
Анотація:
Разработана технология приготовления симбиотической закваски и оптимизированы технологические режимы производства кисломолочного напитка курунга.
Додаткові точки доступу:
Хамагаева, И.С.
Хурхесова, Т.Е.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
УДК | |
637.146.1 |
Ключові слова: закваска -- консорциум -- курунга -- кисломолочный продукт -- автоселекция -- лактобактерии -- дрожжи -- симбиоз --
Анотація:
Разработана технология приготовления симбиотической закваски и оптимизированы технологические режимы производства кисломолочного напитка курунга.
Додаткові точки доступу:
Хамагаева, И.С.
Хурхесова, Т.Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|