
>
661.43.065.004.12
Применение новых режущих инструментов для измельчения мясного сырья / В. Я. Груданов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 5. - С. 66-69. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
Ключові слова: измельчение -- нож -- производительность -- режущий инструмент -- режущая способность -- решетка -- температура -- удельная энергоемкость -- подрібнення -- ніж -- продуктивність -- ріжучий інструмент -- ріжуча здатність -- решітка -- температура -- питома енергоємність --
Додаткові точки доступу:
Груданов, В.Я.
Бренч, А.А.
Ткачева, Л.Т.
Ходакова, С. Н.
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
УДК | |
661.43.065.004.12 |
Ключові слова: измельчение -- нож -- производительность -- режущий инструмент -- режущая способность -- решетка -- температура -- удельная энергоемкость -- подрібнення -- ніж -- продуктивність -- ріжучий інструмент -- ріжуча здатність -- решітка -- температура -- питома енергоємність --
Додаткові точки доступу:
Груданов, В.Я.
Бренч, А.А.
Ткачева, Л.Т.
Ходакова, С. Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|