
>
Еремина, О. Ю.Использование крупяных концентратов при производстве мороженого / О. Ю. Еремина, Т. Н. Иванова //
Еремина, О. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 4.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: виды сырья -- показатели качества -- молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Иванова, Т.Н.
(Шифр в БД Х775324/2008/4)
Ключові слова: виды сырья -- показатели качества -- молочная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Иванова, Т.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|