>
Голубева, Л. В.Изучение физико-химических свойств нута для создания новых молочных продуктов / Л. В. Голубева, Л. Г. Кириллова, Т. С. Корниенко //
Голубева, Л. В.
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N7. - С. 71-72.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Кириллова, Л.Г.
Корниенко, Т.С.
(Шифр в БД Х775324/2008/7)
Додаткові точки доступу:
Кириллова, Л.Г.
Корниенко, Т.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|