
>
Мировой рынок гидроколлоидов [Текст] //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 7.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: пищевые добавки -- харчові добавки -- гидроколлоиды -- гідроколоїди --
Анотація:
Эти вещества в классификации пищевых добавок относятся к коду Е4хх (Стабилизаторы и загустители) и применяются в качестве загустителей и желатинизаторов в производстве как кондитерских и молочных (кремы, желе, джемы) так и мясо-колбасных изделий.
Ці речовини в класифікації харчових добавок відносяться до коду Е4хх (Стабілізатори та згущувачі) і застосовуються як загусники і желатінізати у виробництві як кондитерських і молочних (креми, желе, джеми) так і м'ясо-ковбасних виробів.
(Шифр в БД Х279026/2016/3)
Ключові слова: пищевые добавки -- харчові добавки -- гидроколлоиды -- гідроколоїди --
Анотація:
Эти вещества в классификации пищевых добавок относятся к коду Е4хх (Стабилизаторы и загустители) и применяются в качестве загустителей и желатинизаторов в производстве как кондитерских и молочных (кремы, желе, джемы) так и мясо-колбасных изделий.
Ці речовини в класифікації харчових добавок відносяться до коду Е4хх (Стабілізатори та згущувачі) і застосовуються як загусники і желатінізати у виробництві як кондитерських і молочних (креми, желе, джеми) так і м'ясо-ковбасних виробів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|