
>
Амантаева, А.Влияние улучшителей на реологические свойства теста из пшеничной муки / А. Амантаева, Т. Орлюк //
Амантаева, А.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 13.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: улучшители -- мука -- реологические свойства теста -- поліпшувачі -- борошно -- реологічні властивості тіста --
Додаткові точки доступу:
Орлюк, Т.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: улучшители -- мука -- реологические свойства теста -- поліпшувачі -- борошно -- реологічні властивості тіста --
Додаткові точки доступу:
Орлюк, Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|