
>
Кузнецова, Л. И.Влияние хлебопекарных свойств ржаной муки на биотехнологические свойства заквасок и качество хлеба / Л. И. Кузнецова, Н. С. Лаврентьева, Р. Д. Поландова //
Кузнецова, Л. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 2.
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Ключові слова: хлебопекарная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Лаврентьева, Н.С.
Поландова, Р.Д.
(Шифр в БД Х775324/2008/2)
Ключові слова: хлебопекарная промышленность --
Додаткові точки доступу:
Лаврентьева, Н.С.
Поландова, Р.Д.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|