
>
Семак, Т.Функции молока и молочных продуктов в хлебопечении и кондитерских изделиях / Т. Семак //
Семак, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 11. - С. 20-21.
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: молоко -- молочные продукты -- хлебопечение -- кондитерские изделия -- функции молока -- молоко -- молочні продукти -- хлібопечення -- кондитерські вироби -- функції молока --
(Шифр в БД Х194632/2012/11)
Ключові слова: молоко -- молочные продукты -- хлебопечение -- кондитерские изделия -- функции молока -- молоко -- молочні продукти -- хлібопечення -- кондитерські вироби -- функції молока --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|