
>
Еремина, О. Ю.Формирование и оценка потребительских свойств порошков из шротов овсяной крупы / О. Ю. Еремина //
Еремина, О. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 34-36. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: показатели качества -- режимы сушки -- технология производства -- шрот овсяной крупы -- показники якості -- режими сушіння -- технологія виробництва -- шрот вівсяної крупи --
Анотація:
Представлены результаты исследования технологических параметров режимов сушки крупяного овсяного шрота, на основе которых разработана безотходная технология производства порошков из шротов овсяной крупы. Определены сроки годности порошков на основании изучения изменений показателей качества в процессе хранения.
Представлено результати дослідження технологічних параметрів режимів сушіння круп'яного вівсяного шроту, на основі яких розроблена безвідходна технологія виробництва порошків з шротів вівсяної крупи. Визначено терміни придатності порошків на підставі вивчення змін показників якості в процесі зберігання.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: показатели качества -- режимы сушки -- технология производства -- шрот овсяной крупы -- показники якості -- режими сушіння -- технологія виробництва -- шрот вівсяної крупи --
Анотація:
Представлены результаты исследования технологических параметров режимов сушки крупяного овсяного шрота, на основе которых разработана безотходная технология производства порошков из шротов овсяной крупы. Определены сроки годности порошков на основании изучения изменений показателей качества в процессе хранения.
Представлено результати дослідження технологічних параметрів режимів сушіння круп'яного вівсяного шроту, на основі яких розроблена безвідходна технологія виробництва порошків з шротів вівсяної крупи. Визначено терміни придатності порошків на підставі вивчення змін показників якості в процесі зберігання.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|