
>
636.52:637.03
Нагорна, Л.Чистота на переробці [Текст] / Л. Нагорна //
Нагорна, Л.
Наше птахівництво. - 2016. - № 3. - С. 38-41.
(Шифр в БД Н320239/2016/3)
Ключові слова: санітарна обробка -- санитарная обработка -- тушки -- метод занурення -- метод погружения -- замораживание -- заморожування -- охолодження -- охлаждение -- зберігання -- хранение --
Анотація:
Заморожування та охолодження м’яса птиці за дотримання всіх ветеринарно-санітарних норм дає змогу значно подовжити тривалість його зберігання зі збереженням смаку та безпечності продукту.
Замораживания и охлаждения мяса птицы при соблюдении всех ветеринарно-санитарных норм позволяет значительно увеличить продолжительность его хранения с сохранением вкуса и безопасности.
(Шифр в БД Н320239/2016/3)
УДК | |
636.52:637.03 | |
636.52 | |
637.03 |
Ключові слова: санітарна обробка -- санитарная обработка -- тушки -- метод занурення -- метод погружения -- замораживание -- заморожування -- охолодження -- охлаждение -- зберігання -- хранение --
Анотація:
Заморожування та охолодження м’яса птиці за дотримання всіх ветеринарно-санітарних норм дає змогу значно подовжити тривалість його зберігання зі збереженням смаку та безпечності продукту.
Замораживания и охлаждения мяса птицы при соблюдении всех ветеринарно-санитарных норм позволяет значительно увеличить продолжительность его хранения с сохранением вкуса и безопасности.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|