636.52:637.03
Чистота на переробці [Текст] / Л. Нагорна //
Наше птахівництво. - . - № 3. - С. 38-41.
(Шифр в БД Н320239/2016/3)
УДК
636.52:637.03
636.52
637.03

Ключові слова: санітарна обробка -- санитарная обработка -- тушки -- метод занурення -- метод погружения -- замораживание -- заморожування -- охолодження -- охлаждение -- зберігання -- хранение --
Анотація:
Заморожування та охолодження м’яса птиці за дотримання всіх ветеринарно-санітарних норм дає змогу значно подовжити тривалість його зберігання зі збереженням смаку та безпечності продукту.
Замораживания и охлаждения мяса птицы при соблюдении всех ветеринарно-санитарных норм позволяет значительно увеличить продолжительность его хранения с сохранением вкуса и безопасности.