Яким був Різдвяний хліб / П. Хлуд //
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - . - № 10. - С. 14-16..
(Шифр в БД Х279026/2017/10)
Анотація:
Для святкування Святвечора та Різдва в Україні випікали багато різновідів хліба, який мав різні назви - корун, крачун, крайчун, керечун, книш, калач, струцля і просто хліб. Розповіді фахівців про те, чим відрізнялися ці хліби та інші вироби, які пекли в різних куточках нашої країни на свята.
Для празднования Сочельника и Рождества в Украине выпекали много разновидностей хлеба, который имел различные названия - крон, Крачун, крайчун, керечун, кныш, калач, струцля и просто хлеб. Рассказы специалистов о том, чем отличались эти хлебы и другие изделия, которые пекли в разных уголках нашей страны на праздники.