
>
Збагачення хлібобулочних виробів для хворих на діабет функціональними інгредієнтами / В. І. Дробот [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2013. - N 11. - С. 44-46. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2013/11)
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Місечко, Н.О.
Бондаренко, Ю.В.
Приходько, Ю. С.
(Шифр в БД Х367526/2013/11)
Додаткові точки доступу:
Дробот, В.І.
Місечко, Н.О.
Бондаренко, Ю.В.
Приходько, Ю. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|