
>
664.613.26:612.31
Суммарная антиоксидантная активность растительных экстрактов / Л. В. Драчева [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 9. - С. 44-45. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
Ключові слова: антиоксидантная активность -- экстракты растительного происхождения -- кулонометрический метод титрования -- антиоксидантна активність -- екстракти рослинного походження -- кулонометричний метод титрування --
Анотація:
Рассмотрены свойства экстрактов растительного происхождения, имеющих значение для создания здоровых и функциональных продуктов питания. С помощью электрохимического метода - кулонометрического титрования - исследованы их антиоксидантные свойства. Установлено, что суммарная антиоксидантная аткивность зависит от природы растительного образца.
Розглянуто властивості екстрактів рослинного походження, що мають значення для створення здорових і функціональних продуктів харчування. За допомогою електрохімічного методу - кулонометричного титрування - досліджено їх антиоксидантні властивості. Встановлено, що сумарна антиоксидантна атківность залежить від природи рослинного зразка.
Додаткові точки доступу:
Драчева, Л.В.
Зайцев, Н.К.
Жарикова, О.А.
Васюкова, А. Т.
(Шифр в БД П698712/2011/9)
УДК | |
664.613.26:612.31 | |
664.613.26 | |
612.31 |
Ключові слова: антиоксидантная активность -- экстракты растительного происхождения -- кулонометрический метод титрования -- антиоксидантна активність -- екстракти рослинного походження -- кулонометричний метод титрування --
Анотація:
Рассмотрены свойства экстрактов растительного происхождения, имеющих значение для создания здоровых и функциональных продуктов питания. С помощью электрохимического метода - кулонометрического титрования - исследованы их антиоксидантные свойства. Установлено, что суммарная антиоксидантная аткивность зависит от природы растительного образца.
Розглянуто властивості екстрактів рослинного походження, що мають значення для створення здорових і функціональних продуктів харчування. За допомогою електрохімічного методу - кулонометричного титрування - досліджено їх антиоксидантні властивості. Встановлено, що сумарна антиоксидантна атківность залежить від природи рослинного зразка.
Додаткові точки доступу:
Драчева, Л.В.
Зайцев, Н.К.
Жарикова, О.А.
Васюкова, А. Т.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|