
>
Шубіна, Г.Бізнес-ідея: приготування страв для перекусів вивести на мистецький рівень [Текст] / Г. Шубіна //
Шубіна, Г.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2016. - № 8. - С. 22-23.
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- асортимент -- ассортимент --
Анотація:
Така бізнес-ідея прийшла на думку засновникам сімейного бізнесу ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ" ще в 2014 р. Про вибрану стратегію, особливі відмінності продуктів компанії та розвиток сьогодні розповідає комерційний директор компанії Денис Наумов.
Такая бизнес-идея пришла в голову основателям семейного бизнеса ООО "АРТ ОФ КУКИНГ" еще в 2014 г. О выбранной стратегии, особых отличиях продуктов компании и развитии сегодня рассказывает коммерческий директор компании Денис Наумов.
Додаткові точки доступу:
компанія ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ" \о нем\
(Шифр в БД Х279026/2016/8)
Ключові слова: кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- напівфабрикати -- полуфабрикаты -- асортимент -- ассортимент --
Анотація:
Така бізнес-ідея прийшла на думку засновникам сімейного бізнесу ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ" ще в 2014 р. Про вибрану стратегію, особливі відмінності продуктів компанії та розвиток сьогодні розповідає комерційний директор компанії Денис Наумов.
Такая бизнес-идея пришла в голову основателям семейного бизнеса ООО "АРТ ОФ КУКИНГ" еще в 2014 г. О выбранной стратегии, особых отличиях продуктов компании и развитии сегодня рассказывает коммерческий директор компании Денис Наумов.
Додаткові точки доступу:
компанія ТОВ "АРТ ОФ КУКІНГ" \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|