Дослідження інфрачервоної спектроскопії нових видів екструдованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності / М. Р. Мардар, Л. О. Валевська, О. І. Данилова //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 11. - С. 58-59. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/11)
Ключові слова: екструдовані зернові продукти -- сухі сніданки -- збагачувальні добавки -- інфрачервона спектроскопія -- диференційний спектр --
Анотація:
В Одеській національній академії харчових технологій було розроблено та вироблено зразки екструдованих зернових продуктів, збагачених м’ясними компонентами та іншими добавками, і проведена комплексна товарознавча оцінка їх якості. З метою визначення питання про зміну структури продуктів в процесі екструзії у присутності збагачувальних добавок була проведена інфрачервона спектроскопія.
Додаткові точки доступу: