
>
339.13:637.5
Берегатнова, Е.Формирование и использование ресурсов мяса в условиях дефицита сырья отечественного производства [Текст] / Е. Берегатнова //
Берегатнова, Е.
Международ. с.-х. журн. : науч.-произв. журн. о достижениях мировой науки и практики в АПК. - 2010. - N3. - С. 44-46.
(Шифр в БД М314701/2010/3)
Рубрики:
Россия
Росія
Ключові слова: мясной подкомплекс -- ресурсы мяса -- импорт -- самообеспеченность -- экспорт -- личные подсобные хозяйства -- м’ясний підкомплекс -- ресурси м’яса -- імпорт -- забезпеченність -- експорт -- особисті підсобні господарства --
Анотація:
Проанализованы основные проблемы формирования ресурсов мяса в Российской Федерации приведен баланс ресурсов и использования мяса и мясопродуктов. Выделена роль ЛПХ в поставках продукции на мясной рынок. Проанализовано использование мясных ресурсов в разрезе отдельных сегментов. Дана оценка уровня сырьевой зависимости страны от импортных поставок, выявлена необходимость наращивания экспорта мяса.
Проаналізовано основні проблеми формування ресурсів м’яса в Російській Федерації, наведено баланс ресурсів та використання м’яса та м’ясопродуктів. Виділена роль ОПГ в поставках продукції на м’ясний ринок. Проаналізовано використання м’ясних ресурсів у розрізі окремих сегментів. Дана оцінка рівня сировинної залежності країни від імпортних постачань, виявлена необхідність наращування експорту м’яса.
(Шифр в БД М314701/2010/3)
УДК | |
339.13:637.5 | |
339.13 | |
637.5 |
Рубрики:
Россия
Росія
Ключові слова: мясной подкомплекс -- ресурсы мяса -- импорт -- самообеспеченность -- экспорт -- личные подсобные хозяйства -- м’ясний підкомплекс -- ресурси м’яса -- імпорт -- забезпеченність -- експорт -- особисті підсобні господарства --
Анотація:
Проанализованы основные проблемы формирования ресурсов мяса в Российской Федерации приведен баланс ресурсов и использования мяса и мясопродуктов. Выделена роль ЛПХ в поставках продукции на мясной рынок. Проанализовано использование мясных ресурсов в разрезе отдельных сегментов. Дана оценка уровня сырьевой зависимости страны от импортных поставок, выявлена необходимость наращивания экспорта мяса.
Проаналізовано основні проблеми формування ресурсів м’яса в Російській Федерації, наведено баланс ресурсів та використання м’яса та м’ясопродуктів. Виділена роль ОПГ в поставках продукції на м’ясний ринок. Проаналізовано використання м’ясних ресурсів у розрізі окремих сегментів. Дана оцінка рівня сировинної залежності країни від імпортних постачань, виявлена необхідність наращування експорту м’яса.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|