
>
Чайка, И.Структура пастилы во многом зависит от технологических особенностей / И. Чайка //
Чайка, И.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 25-26.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: пастила -- структура пастилы -- основные процессы при изготовлении -- пастила -- структура пастили -- основні процеси при виготовленні --
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: пастила -- структура пастилы -- основные процессы при изготовлении -- пастила -- структура пастили -- основні процеси при виготовленні --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|