Сдобные сухари с лучшими органолептическими показателями / С. Остробородова, В. Пащенко //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 7/8. - С. 16.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: сдобные сухари -- органолептические показатели -- здобні сухарі -- органолептичні показники --
Анотація:
Разработанное технологическое решение позволяет расширить ассортимент хлебобулочных изделий функционального назначения, уменьшить технологический цикл производства готовых изделий за счет сокращения продолжительности брожжения и расстойки, повысить выход сдобных сухарей.
Розроблене технологічне рішення дозволяє розширити асортимент хлібобулочних виробів функціонального призначення, зменшити технологічний цикл виробництва готових виробів за рахунок скорочення тривалості брожженія і вистоювання, підвищити вихід здобних сухарів.
Додаткові точки доступу: