
>
Остробородова, С.Сдобные сухари с лучшими органолептическими показателями / С. Остробородова, В. Пащенко //
Остробородова, С.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2012. - N 7/8. - С. 16.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: сдобные сухари -- органолептические показатели -- здобні сухарі -- органолептичні показники --
Анотація:
Разработанное технологическое решение позволяет расширить ассортимент хлебобулочных изделий функционального назначения, уменьшить технологический цикл производства готовых изделий за счет сокращения продолжительности брожжения и расстойки, повысить выход сдобных сухарей.
Розроблене технологічне рішення дозволяє розширити асортимент хлібобулочних виробів функціонального призначення, зменшити технологічний цикл виробництва готових виробів за рахунок скорочення тривалості брожженія і вистоювання, підвищити вихід здобних сухарів.
Додаткові точки доступу:
Пащенко, В.
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: сдобные сухари -- органолептические показатели -- здобні сухарі -- органолептичні показники --
Анотація:
Разработанное технологическое решение позволяет расширить ассортимент хлебобулочных изделий функционального назначения, уменьшить технологический цикл производства готовых изделий за счет сокращения продолжительности брожжения и расстойки, повысить выход сдобных сухарей.
Розроблене технологічне рішення дозволяє розширити асортимент хлібобулочних виробів функціонального призначення, зменшити технологічний цикл виробництва готових виробів за рахунок скорочення тривалості брожженія і вистоювання, підвищити вихід здобних сухарів.
Додаткові точки доступу:
Пащенко, В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|