
>
658.7:664
Попов, О. І.Питання методології управління запасами сировини та готової продукції підприємств харчової промисловості [Текст] / О. І. Попов //
Попов, О. І.
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - 2010. - N 15. - С. 19-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2010/15)
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- методологія -- методология -- економіко-математична модель -- экономико-математическая модель -- підприємства -- предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Розглянуто різні моделі управління товарними запасами. Запропоновано методики проведення АВС-Аналізу та економіко-математична модель управління запасами підприємств харчової промисловості.
Рассмотрены различные модели управления товарными запасами. Предложены методики проведения АВС-Анализа и экономико-математическая модель управления запасами предприятий пищевой промышленности.
(Шифр в БД А220149/2010/15)
УДК | |
658.7:664 | |
658.7 | |
664 |
Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- методологія -- методология -- економіко-математична модель -- экономико-математическая модель -- підприємства -- предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Розглянуто різні моделі управління товарними запасами. Запропоновано методики проведення АВС-Аналізу та економіко-математична модель управління запасами підприємств харчової промисловості.
Рассмотрены различные модели управления товарными запасами. Предложены методики проведения АВС-Анализа и экономико-математическая модель управления запасами предприятий пищевой промышленности.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|