658.7:664
Питання методології управління запасами сировини та готової продукції підприємств харчової промисловості [Текст] / О. І. Попов //
АгроСвіт : інформ.- аналіт. журн. - . - N 15. - С. 19-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД А220149/2010/15)
УДК
658.7:664
658.7
664

Ключові слова: управління запасами -- управление запасами -- методологія -- методология -- економіко-математична модель -- экономико-математическая модель -- підприємства -- предприятия -- харчова промисловість -- пищевая промышленность --
Анотація:
Розглянуто різні моделі управління товарними запасами. Запропоновано методики проведення АВС-Аналізу та економіко-математична модель управління запасами підприємств харчової промисловості.
Рассмотрены различные модели управления товарными запасами. Предложены методики проведения АВС-Анализа и экономико-математическая модель управления запасами предприятий пищевой промышленности.