
>
636.4:577.12:547.992
Бучко, О. М.Вплив добавки гумінової природи на показники білкового та енергетичного обміну в свиней [Текст] / О. М. Бучко //
Бучко, О. М.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2015. - N 5. - С. 31-35. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2015/5)
Ключові слова: свиноматки -- поросята -- критичні періоди онтогенезу -- критические периоды онтогенеза -- гумілід -- гумилид -- білковий обмін -- белковый обмен -- енергетичний обмін -- энергетический обмен --
Анотація:
Встановлено, що добавка гумілід нормалізує концентрацію глюкози, підвищує вміст загального білка, активність лужної фосфатази, аспартатамінотрансферази та аланінамінотрасферази в крові тварин у межах фізіологічної норми, підвищує продуктивність і збереженість поросят.
Установлено, что добавка гумилид нормализует концентрацию глюкозы, повышает содержание общего белка, активность щелочной фосфатазы, аспартатаминотрансферазы и аланинаминотрасферазы в крови животных в пределах физиологической нормы, повышает производительность и сохранность поросят.
(Шифр в БД В014345/2015/5)
УДК | |
636.4:577.12:547.992 | |
636.4 | |
577.12 | |
547.992 |
Ключові слова: свиноматки -- поросята -- критичні періоди онтогенезу -- критические периоды онтогенеза -- гумілід -- гумилид -- білковий обмін -- белковый обмен -- енергетичний обмін -- энергетический обмен --
Анотація:
Встановлено, що добавка гумілід нормалізує концентрацію глюкози, підвищує вміст загального білка, активність лужної фосфатази, аспартатамінотрансферази та аланінамінотрасферази в крові тварин у межах фізіологічної норми, підвищує продуктивність і збереженість поросят.
Установлено, что добавка гумилид нормализует концентрацию глюкозы, повышает содержание общего белка, активность щелочной фосфатазы, аспартатаминотрансферазы и аланинаминотрасферазы в крови животных в пределах физиологической нормы, повышает производительность и сохранность поросят.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|