Вимоги європейського законодавства щодо органічного виробництва рослинної та харчової продукції [Текст] / Г. Гуменюк //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - . - N 6. - С. 21-26. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД -054081/2013/6)
Анотація:
Подано аналіз основних вимог законодавства Європейського Союзу (ЄС) щодо організації виробництва рослинної й харчової продукції та порівняння їх з вимогами міжнародних стандартів Міжнародної Федерації руху за органічне сільське господарство (International Federation of Organic Agriculture Novements (IFOAM) та Комісії Кодекс Аліментаріус (Codex Alimentarius Commission (CAC)).
Дан анализ основных требований законодательства Европейского Союза (ЕС) по организации производства растительного масла и пищевой продукции и сравнение их с требованиями международных стандартов Международной Федерации движения за органическое сельское хозяйство (International Federation of Organic Agriculture Novements (IFOAM) и Комиссии Кодекс Алиментариус (Codex Alimentarius Commission (CAC)).