633.11-021.4:664.745
Чому при зберіганні зерна пшениці показник клейковини зменшується? / А. І. Яковенко, А. В. Борта //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 10. - С. 27-29. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
УДК
633.11-021.4:664.745
633.11-021.4
664.745

Ключові слова: пшениця -- пророслі зерна -- клейковина -- якість зерна --
Анотація:
Робота присвячена питанням дослідження впливу проростання зерна пшениці на особивості зміни біохімічних властивостей при її зберіганні в різних умовах. За результатами досліджень видно, що для прогнозування можливих змін кількості і якості клейковини при зберіганні можна використовувати вміст пророслих зерен, підвищену кислотність по бовтанці та підвищене кислотне число жиру одночасно.
Додаткові точки доступу: