>
633.11-021.4:664.745
Яковенко, А. І.Чому при зберіганні зерна пшениці показник клейковини зменшується? / А. І. Яковенко, А. В. Борта //
Яковенко, А. І.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 10. - С. 27-29. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
Ключові слова: пшениця -- пророслі зерна -- клейковина -- якість зерна --
Анотація:
Робота присвячена питанням дослідження впливу проростання зерна пшениці на особивості зміни біохімічних властивостей при її зберіганні в різних умовах. За результатами досліджень видно, що для прогнозування можливих змін кількості і якості клейковини при зберіганні можна використовувати вміст пророслих зерен, підвищену кислотність по бовтанці та підвищене кислотне число жиру одночасно.
Додаткові точки доступу:
Борта, А.В.
(Шифр в БД Х367526/2010/10)
| УДК | |
| 633.11-021.4:664.745 | |
| 633.11-021.4 | |
| 664.745 |
Ключові слова: пшениця -- пророслі зерна -- клейковина -- якість зерна --
Анотація:
Робота присвячена питанням дослідження впливу проростання зерна пшениці на особивості зміни біохімічних властивостей при її зберіганні в різних умовах. За результатами досліджень видно, що для прогнозування можливих змін кількості і якості клейковини при зберіганні можна використовувати вміст пророслих зерен, підвищену кислотність по бовтанці та підвищене кислотне число жиру одночасно.
Додаткові точки доступу:
Борта, А.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|