Сборы лекарственных растений для диетических макаронных изделий / С. Корячкина //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 7/8. - С. 18-22. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/7/8)
Ключові слова: лекарственные растения -- макаронные изделия -- макаронное тесто -- добавки -- биологически активные вещества (бав) -- лікарські рослини -- макаронні вироби -- макаронне тісто -- добавки -- біологічно активні речовини (бар) --
Анотація:
В статье изложены материалы работы, целью которой являлось изучение возможности использования лекарственного сырья как источника биологически активных пищевых веществ (БАВ) при производстве макаронных изделий диетического назначения.
У статті викладені матеріали роботи, метою якої було вивчення можливості використання лікарської сировини як джерела біологічно активних харчових речовин (БАР) при виробництві макаронних виробів дієтичного призначення.