
>
Содержание и канцерогенный потенциал приоритетных полициклических ароматических углеводородов в копченой рыбе / И. Н. Ким [и др.] //
Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N1. - С. 32-37.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- игиена питания --
Додаткові точки доступу:
Ким, И.Н.
Ким, Г.Н.
Кривошеева, Л.В.
Хитрово, И. А.
(Шифр в БД Х775324/2008/1)
Ключові слова: переработка -- технологии -- игиена питания --
Додаткові точки доступу:
Ким, И.Н.
Ким, Г.Н.
Кривошеева, Л.В.
Хитрово, И. А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|