
>
637.057; 637.148; 637.236
Вплив теплової обробки на вміст летких ароматичних сполук у вершках / Я. Ф. Жукова [и др.] //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2012. - N 8. - С. 66-68. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2012/8)
Анотація:
Досліджено леткі ароматичні сполуки вершків методом капілярної газової хроматографії. Встановлено, що режими та тривалість теплової обробки впливають на вміст діацетилу, 1-октен-3-олу, бензальдегіду, 2-фуральдегіду, октаналю, бета-дека, та бета-додекалактонів, що формують специфічний присмак пастеризованих вершків.
Исследованы летучие ароматические соединения сливок методом капиллярной газовой хроматографии. Показано, что режимы и продолжительность тепловой обработки влияют на содержание диацетила, 1-октен-3-ола, бензальдегида, 2-фуральдегида, октаналя, бетта-дека, и бетта-додекалактонов, формирующих специфический привкус пастеризованных сливок.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Я. Ф.
Король, Ц. О.
Малова, В. В.
Петрищенко, С. С.
Козлова, Л. Г.
(Шифр в БД В014345/2012/8)
УДК | |
637.057; 637.148; 637.236 | |
637.057 | |
637.148 | |
637.236 |
Анотація:
Досліджено леткі ароматичні сполуки вершків методом капілярної газової хроматографії. Встановлено, що режими та тривалість теплової обробки впливають на вміст діацетилу, 1-октен-3-олу, бензальдегіду, 2-фуральдегіду, октаналю, бета-дека, та бета-додекалактонів, що формують специфічний присмак пастеризованих вершків.
Исследованы летучие ароматические соединения сливок методом капиллярной газовой хроматографии. Показано, что режимы и продолжительность тепловой обработки влияют на содержание диацетила, 1-октен-3-ола, бензальдегида, 2-фуральдегида, октаналя, бетта-дека, и бетта-додекалактонов, формирующих специфический привкус пастеризованных сливок.
Додаткові точки доступу:
Жукова, Я. Ф.
Король, Ц. О.
Малова, В. В.
Петрищенко, С. С.
Козлова, Л. Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|