
>
Влияние комплексной пищевой добавки "Пищевит" на процесс пенообразования / Н. С. Родионова [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 2. - С. 27-29. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: белковый концентрат -- пенообразующие свойства -- сухая комплексная добавка "пищевит" -- фосфолипиды -- білковий концентрат -- піноутворюючі властивості -- суха комплексна добавка "пищевит" -- фосфоліпіди --
Анотація:
Исследована пенообразующая способность комплексной пищевой добавки (КПД) "Пищевит" в условиях барботажа и барботажа с одновременным взбиванием. Определено влияние комплексной пищевой добавки "Пищевит" на процесс пенообразования в пищевой системе КПД-яблочный сок и на основании полученных данных разработана технология кислородного коктейля "Фруктовое сияние"
Досліджено пенообразующая здатність комплексної харчової добавки (КХД) "Пищевит" в умовах барботажем і барботажем з одночасним збиванням. Визначено вплив комплексної харчової добавки "Пищевит" на процес піноутворення в харчовій системі КХД-яблучний сік і на підставі отриманих даних розроблена технологія кисневого коктейлю "Фруктове сяйво"
Додаткові точки доступу:
Родионова, Н.С.
Глаголева, Л.Э.
Климова, Е.А.
Просвирина, Л. С.
(Шифр в БД Х775324/2012/2)
Ключові слова: белковый концентрат -- пенообразующие свойства -- сухая комплексная добавка "пищевит" -- фосфолипиды -- білковий концентрат -- піноутворюючі властивості -- суха комплексна добавка "пищевит" -- фосфоліпіди --
Анотація:
Исследована пенообразующая способность комплексной пищевой добавки (КПД) "Пищевит" в условиях барботажа и барботажа с одновременным взбиванием. Определено влияние комплексной пищевой добавки "Пищевит" на процесс пенообразования в пищевой системе КПД-яблочный сок и на основании полученных данных разработана технология кислородного коктейля "Фруктовое сияние"
Досліджено пенообразующая здатність комплексної харчової добавки (КХД) "Пищевит" в умовах барботажем і барботажем з одночасним збиванням. Визначено вплив комплексної харчової добавки "Пищевит" на процес піноутворення в харчовій системі КХД-яблучний сік і на підставі отриманих даних розроблена технологія кисневого коктейлю "Фруктове сяйво"
Додаткові точки доступу:
Родионова, Н.С.
Глаголева, Л.Э.
Климова, Е.А.
Просвирина, Л. С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|