
>
[633.11-021.4:631.547]:577
Борта, А. В.Оцінка впливу процесу змішування зерна пшениці різних класів на якість суміші [Текст] / А. В. Борта, А. І. Яковенко, Т. В. Страхова //
Борта, А. В.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2016. - N 2. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
Ключові слова: пшениця -- пшеница -- сира клейковина -- сырая клейковина -- змішування різних класів -- смешивание различных классов -- вплив на кількість клейковини -- влияние на количество клейковины -- вплив на якість клейковини -- влияние на качество клейковины -- показник седиментації -- показатель седиментации --
Анотація:
Робота присвячена питанням змішувальної здатності пшениці різних класів. З результатів експериментальних досліджень видно, що при змішуванні партій зерна пшениці низького та вищого класів спостерігається підвищення класу. Ці дані характеризують здатність пшениці бути поліпшувачами.
Работа посвящена вопросам смесительной способности пшеницы разных классов. Из результатов экспериментальных исследований видно, что при смешивании партий зерна пшеницы низкого и высшего классов наблюдается повышение класса. Эти данные характеризуют способность пшеницы быть улучшателями.
Додаткові точки доступу:
Яковенко, А. І.
Страхова, Т. В.
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
УДК | |
[633.11-021.4:631.547]:577 | |
633.11-021.4 | |
631.547 | |
577 |
Ключові слова: пшениця -- пшеница -- сира клейковина -- сырая клейковина -- змішування різних класів -- смешивание различных классов -- вплив на кількість клейковини -- влияние на количество клейковины -- вплив на якість клейковини -- влияние на качество клейковины -- показник седиментації -- показатель седиментации --
Анотація:
Робота присвячена питанням змішувальної здатності пшениці різних класів. З результатів експериментальних досліджень видно, що при змішуванні партій зерна пшениці низького та вищого класів спостерігається підвищення класу. Ці дані характеризують здатність пшениці бути поліпшувачами.
Работа посвящена вопросам смесительной способности пшеницы разных классов. Из результатов экспериментальных исследований видно, что при смешивании партий зерна пшеницы низкого и высшего классов наблюдается повышение класса. Эти данные характеризуют способность пшеницы быть улучшателями.
Додаткові точки доступу:
Яковенко, А. І.
Страхова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|