[633.11-021.4:631.547]:577
Оцінка впливу процесу змішування зерна пшениці різних класів на якість суміші [Текст] / А. В. Борта, А. І. Яковенко, Т. В. Страхова //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 2. - С. 37-39. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2016/2)
УДК
[633.11-021.4:631.547]:577
633.11-021.4
631.547
577

Ключові слова: пшениця -- пшеница -- сира клейковина -- сырая клейковина -- змішування різних класів -- смешивание различных классов -- вплив на кількість клейковини -- влияние на количество клейковины -- вплив на якість клейковини -- влияние на качество клейковины -- показник седиментації -- показатель седиментации --
Анотація:
Робота присвячена питанням змішувальної здатності пшениці різних класів. З результатів експериментальних досліджень видно, що при змішуванні партій зерна пшениці низького та вищого класів спостерігається підвищення класу. Ці дані характеризують здатність пшениці бути поліпшувачами.
Работа посвящена вопросам смесительной способности пшеницы разных классов. Из результатов экспериментальных исследований видно, что при смешивании партий зерна пшеницы низкого и высшего классов наблюдается повышение класса. Эти данные характеризуют способность пшеницы быть улучшателями.
Додаткові точки доступу: