
>
Хлуд, П.Тренды и точки роста кондитерской индустрии / П. Хлуд //
Хлуд, П.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 24-26.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: точки роста -- точки зростання -- кондитерская индустрия -- кондитерська промисловість -- «синдром пигмалиона» -- «синдром пігмаліона» -- оптимизация налогов -- оптимізація податків -- рынок сбыта -- ринок збиту -- новые каналы продаж -- нові канали продажу -- расширение экспорта -- розширення експорту --
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Ключові слова: точки роста -- точки зростання -- кондитерская индустрия -- кондитерська промисловість -- «синдром пигмалиона» -- «синдром пігмаліона» -- оптимизация налогов -- оптимізація податків -- рынок сбыта -- ринок збиту -- новые каналы продаж -- нові канали продажу -- расширение экспорта -- розширення експорту --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|