
>
Гаврилюк, О. Л.Дослідження терміну придатності пшеничного хліба [Текст] / О. Л. Гаврилюк, К. В. Золотоверх //
Гаврилюк, О. Л.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 7. - С. 26-28.. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: пшеничний хліб -- пшеничный хлеб -- зберігання -- хранение -- вміст вологи -- содержание влаги -- кислотність -- кислотность -- вплив температури -- влияние температуры -- зміна маси -- изменение массы --
Додаткові точки доступу:
Золотоверх, К. В.
(Шифр в БД Х279026/2018/7)
Ключові слова: пшеничний хліб -- пшеничный хлеб -- зберігання -- хранение -- вміст вологи -- содержание влаги -- кислотність -- кислотность -- вплив температури -- влияние температуры -- зміна маси -- изменение массы --
Додаткові точки доступу:
Золотоверх, К. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|