
>
637.5.035
Свириденко, Т. А.Дослідження бар’єрного впливу солі в технології виготовлення продуктів із м’яса птиці / Т. А. Свириденко, Н. Ф. Усатенко, О. М. Скарбовійчук //
Свириденко, Т. А.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 9. - С. 72-74. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/9)
Анотація:
Обґрунтовано бар’єрну роль солі (NaCI) у технології виготовлення суцільном’язових сиров’ялених чи сирокопчених продуктів із м’яса птиці та визначено емпіричні залежності для обчислення її кількісного впливу на активність води, вміст вологи і солі в продукті.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н.Ф.
Скарбовійчук, О.М.
(Шифр в БД В014345/2009/9)
УДК | |
637.5.035 |
Анотація:
Обґрунтовано бар’єрну роль солі (NaCI) у технології виготовлення суцільном’язових сиров’ялених чи сирокопчених продуктів із м’яса птиці та визначено емпіричні залежності для обчислення її кількісного впливу на активність води, вміст вологи і солі в продукті.
Додаткові точки доступу:
Усатенко, Н.Ф.
Скарбовійчук, О.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|