637.146.35
Исследование хранимоспособности сыворотки-коагулянта, ферментированной заквасками прямого внесения / О. И. Купцова, Т. И. Шингарева //
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - . - N 8. - С. 43-46. - Библиогр.: с. 45-46.
(Шифр в БД Х775324/2011/8)
УДК
637.146.35

Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість

Ключові слова: закваски прямого внесения -- ферментирование -- сыворотка-коагулянт -- хранимоспособность -- закваски прямого внесення -- ферментування -- сиворотка-коагулянт -- здатність зберігання --
Анотація:
Изучены микробиологические процессы, протекающие в молочной сыроватке, ферментированной закваской прямого внесения - баккоцентратом ацидофильной палочки, в процессе ее хранения. Определен срок хранения сыворотки-коагулянта для производства мягких термокислотных сыров.
Вивчено мікробіологічні процеси, що протікають у молочній сироватці, ферментованій закваскою прямого внесення - баккоцентратом ацидофільної палички, в процесі її зберігання. Визначено термін зберігання сироватки-коагулянту для виробництва м'яких термокислотних сирів.
Додаткові точки доступу: