
>
Дорохович, А. М.Використання редукувальних цукрів при виробництві кондитерських виробів спеціального призначення [Текст] / А. М. Дорохович //
Дорохович, А. М.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2018. - № 8. - С. 27-28..
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: сахароза -- глюкоза -- фруктоза -- лактулоза -- редукувальні цукри -- редуцирующие сахара -- льодяникова карамель -- леденцовая карамель -- пластовий мармелад -- помадные конфеты -- помадні цукерки --
(Шифр в БД Х279026/2018/8)
Ключові слова: сахароза -- глюкоза -- фруктоза -- лактулоза -- редукувальні цукри -- редуцирующие сахара -- льодяникова карамель -- леденцовая карамель -- пластовий мармелад -- помадные конфеты -- помадні цукерки --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|